facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Baner_Ohrid-

Шекеринска со порака од централната свеченост за Денот на Армијата: Ова е наша година на успех, година во која се заокружува најуспешната етапа од нашиот пат кон НАТО

Shekerinska with a message from the central ceremony on the occasion of the Army Day: This is our year of success, a year that rounds up the most successful stage of our path toward NATOШекеринска со порака од централната свеченост за Денот на Армијата: Ова е наша година на успех, година во која се заокружува најуспешната етапа од нашиот пат кон НАТО

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, на денешната централна свеченост во Охрид, по повод 18. Август – Денот на Армијата во своето обраќање упати пораки до Армијата, за сето она што беше направено изминатиот период, но и за сето она што следи во блиска иднина. Министерката им се заблагодари на припадниците на Армијата, на војниците, подофицерите, […]